Ny Ungdomsledare

Är du Ungdomsledaren vi söker?

Tjänst: Anställningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.

Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

-Vill du vara med och fortsätta att utveckla Equmeniakyrkan Fiskebäcks
barn- och ungdomsarbete?

Vi är en levande och aktiv församling med ca 600 medlemmar i västra Göteborg som nu erbjuder en heltidstjänst som ungdomsledare i vår församling. Vi har ett stort barn- och ungdomsarbete och vår Equmenia-förening har ca 300 deltagare. Föreningen består bland annat av Barnkyrka och Söndagsklubb, barnkörer, flera olika scoutgrupper, Tweenies och Tonår. Vi har en stor bredd, både i åldrar och i verksamheter. Vi anordnar bl. a. olika läger och ungdomsgudstjänster, vi samarbetar ekumeniskt med andra kyrkor i Göteborg och vi vill ständigt utbilda, utmana och utveckla våra ledare. Vi vill fortsätta att uppmuntra detta samtidigt som du får vara med och sätta din prägel.

Vår nuvarande Ungdomsledare kommer att börja studera till hösten, därför erbjuder vi nu en heltidstjänst som ungdomsledare från 1/8 eller enligt överenskommelse. Du får arbeta tillsammans med gott ett arbetslag med församlingsföreståndare, omsorgspastor, ungdomspastor, musikledare, många ledare och volontärer. Equmeniakyrkan Fiskebäck är en av de större församlingarna i vårt samfund.

Vi vill att Ungdomsledaren skall finnas mitt i församlingen och equmenia för att inspirera och uppmuntra till delaktighet och växt. Inspirera fler att hitta tro, hopp och gemenskap. Ungdomsledaren har ett tydligt fokus på vårt barn- och ungdomsarbete tillsammans med vår Ungdomspastor.

  • Dina personliga gåvor är viktiga för oss, vi tror att du:
    • Älskar Jesus – barn och ungdomar
    • Trivs i mötet med andra och brinner för att utveckla ledare
    • Är självständig och tycker om att jobba tillsammans
    • Är grundad i din tro – och vill dela din tro

Väcker detta en längtan hos dig?

Sök tjänsten eller hör av dig så får vi pratas vid. Vi vill berätta mer för dig om tjänsten och lyssna på vad du längtar efter och kan tillföra. Du finner mer information och en profil för tjänsten på vår hemsida. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande så hör gärna av dig direkt, sista ansökan 27/5. Tillträdesdatum 1/8 2024 eller enligt överenskommelse.

Detta kan vara ditt livs mest spännande utmaning, är du Ungdomsledaren vi söker?     

Marianne Zingmark, Ordförande
ordf@fiskeback.com  
0739-02 83 50                                      

Daniel Demming, Pastor & Föreståndare
daniel.demming@fiskeback.com
0734-29 04 91

Equmeniakyrkan Fiskebäck
Citrusgatan 16, 426 54 Västra Frölunda
www.fiskeback.com

Nedan finner du annonsen och profilen i pdf format: