Gullbranna UngTro2024

4-9 AUGUSTI PÅ GULLBRANNAGÅRDEN – Gullbrannalägret UngTro2024

UngTro2024 kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig i gymnasieåldern och äldre. Här erbjuds en vecka på den bästa delen av västkusten med kanon förutsättningar för sol och bad. Dessutom får du möjligheter att ta till dig bra undervisning, spännande aktiviteter, sportevenemang, oförglömliga nattcaféer, intressanta temasamlingar, konsert, härliga kvällsmöten samt mycket mer. Vi hoppas lägret ska få din tro att stärkas och växa till, att lägret får vara en mötesplats med Gud och med varandra. Vi önskar att UngTro2024 skapar framtidstro och att man stärkt och uppmuntrad åker hem från lägret laddad för ett nytt läsår med allt vad det innebär. Denna mix gör det hela till en riktig höjdare. Vi blir troligtvis även i år runt 1000 tonåringar och ledare och vi ledare hoppas att du är en av dem som hänger på till Gullbrannagården.

Missa inte att följa ungdomarna från Fiskebäck på instagram , @fiskebackung!
Välkommen med på Ung Tro 2024!

För vem? – Född 08 och tidigare

Kostnad? – Vi erbjuder dig som anmäler dig innan 1/6 2150 kr per deltagare. Där ingår mat, logi, bussresa tur och retur och allt annat som händer under lägrets späckade dagar. Efter 1/6 stiger priset till 2350 kr per deltagare.

Hur betalar jag? – Oavsett när du anmäler dig så önskar vi att i samband med din anmälan också betalar 300 kr av den totala anmälningsavgiften, anmälan efter 1/6 500kr. Detta görs lättast på Swish till 123 074 21 22 (märk namn+Gullbrannalägret) där betalas även den totala kostnaden. Resterande delen av kostnaden är däremot inget som behövs göras förrän innan avresa. (ex 300 vid anmälan + 1850 innan lägrets start)

Logi? – I tält. Mer info om detta kommer.

Hur anmäler jag mig? – Anmälan öppnar den 5/5 och görs via Gullbrannalägrets anmälningssystem (se länk nedan). Vid val av tonårsgrupp välj ”Equmeniakyrkan Fiskebäck/Jon/Säv”. Vid anmälan blir jag också medlem i min lokala förening (Medlemsavgiften ingår i lägerkostnaden).

Resa? – Vi åker buss gemensamt från Fiskebäck 4/8. Mer info om exakt plats och tid kommer.

Vid frågor hör av dig till ungdomsledare Robin Ahlström, 0734290492 , robin.ahlstrom@fiskeback.com

Ytterligare info om lägret hittar ni Här

Länk till anmälan hittar du Här (öppnar 5/5)

Hoppas vi ses på sommarens roligaste äventyr!