Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
sön 2 april, 2023 kl. 18:00

Konsert med Compassion

Compassion Konsert!

Varmt välkomna på en härlig konsert med Mattias och Therese Martinsson som leder en jazz trio. Fri entré. Insamling till Compassions arbete med faddrar.


Nedan kan ni läsa mer om Compassion och deras arbete:

Mattias Martinson jobbar som evangelist på faderbarnsorganisationen Compassion sedan tre år.

Här är en länk till Compassion vilka vi är och vad vi gör:  https://www.compassion.se/martinson-moter/ ”Compassion är en fadderorganisation som funnits sedan 1952 och befriar 2,3 miljoner fadderbarn i 27 länder från fattigdom i Jesu namn. Över 550 miljoner barn lever i svår fattigdom och denna siffra har ökat med mer än 100 miljoner som en konsekvens av Corona-pandemin. Genom 1-1-fadderskap så blir man fadder till ett unikt barn, ett långsiktigt engagemang som betyder varaktig förändring och ett hopp om ett förvandlat liv bortom fattigdomen.”

Vi vill tillsammans med er församling skapa en hoppfull konsert i påskens tydligaste korstecken med en svängig och kompetent jazztrio vi gör detta för ”dessa mina minsta” – Matteus 25:40, med påsksånger, psalmer och lovsånger sammanvägda med berättelser om påsken och hur fadderskapet förvandlar liv på riktigt. Och alla kommer få info och möjlighet att bli fadder till ett specifikt barn under kvällen. Det är givetvis: Fri entré!