Församlingen Brunnen


Brunnen en församling i Backa/Brunnsbo här i Göteborg!

”Kyrka genom gemenskap” är ledorden som driver oss framåt. Vi bygger relationer på olika sätt; genom nattvardsfirande, språkcaféer, middagar eller cellgrupper. Namnet Brunnen har vi valt för att de vill vara en plats för möten mellan människor och mellan människor och Jesus (från berättelsen om kvinnan vid brunnen i Johannesevangeliet 4). Du är så välkommen att komma på ett litet studiebesök då vi träffas!

Besök Brunnens hemsida

EN FÖRSAMLINGSPLANTERING
Processen började redan i november 2008 för Aaron Thompson och Sara Möller. Våren 2010 inleddes samtal med styrelsen i Fiskebäcks missionskyrka som ledde till att församlingen sänder ut en grupp till Backa för att ”plantera” en ny församling. Nedan kan du hitta bilagor som dels beskriver processen och dels beskriver en del av de grundvärderingar som vi hoppas ska prägla den nya församlingen som nyligen gått ifrån moderförsamlingen Fiskebäcks missionskyrka och blivit en egen, fristående församling.

Vi vill hemskt gärna att många är med i den här processen med bön, uppmuntran, kontakter och annan praktisk inblandning. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller tankar.

Brunnen är ett samarbete mellan Fiskebäcks Missionskyrka, Equmeniakyrkan och Evangelical Covenant Church (Equmeniakyrkan i USA).

KONTAKT
Sara Möller 0739-971368
solsken_nu@hotmail.com