Fira nyår – ett annorlunda år!

Under många år har vi som kyrka tillsammans med Equmeniakyrkan Sävedalen och Equmeniakyrkan Jonsered åkt till Norge på skidläger över nyår. Det har varit väldigt uppskattade läger och de har fått betyda mycket för dem som varit med. Så som läget ser ut nu så finns inte möjligheten att åka till Norge över nyår, men vi har redan bokat gården 28 dec 2021-2 jan 2022 nästa år.

Under de senaste veckorna har vi tittat på alla möjligheter till att genomföra ett läger. Vi har undersökt Åre men distansen och tiden i buss gjorde att det inte blev möjligt. Vi har undersökt Sälen men där var alla gårdar uppbokade. I Branäs hittade vi inga boenden där vi hade möjlighet att ha läger. Vi har haft kontinuerlig kontakt med smittskyddsläkare, följt den stigande utvecklingen av Corona-fall i Sverige och även haft kontakt med Equmenia Väst som avråder oss från att genomföra läger med övernattningar.

Med alla kort på bordet har vi i personalgruppen med stöd av Equmeniastyrelsen istället intentionen att genomföra ett tre dagars dagsläger med två skiddagar i Ulricehamn (om vädret tillåter) samt att vi på nyårsafton har en härlig nyårsfest. Varje dag avslutas med gudstjänst hemma i Fiskebäck.

Vi vill meddela detta till er då frågor har kommit om läger. Vi hade gärna genomfört ett stort läger med många kyrkor inblandade men som läget ser ut nu så går tyvärr inte det. Vi tror dock att lösningen med dagsläger blir bra!

För att kunna gå vidare med detta så vill vi kolla hur intresset är. Så vi ber er kolla med era barn om de skulle vara intresserade av att ha dagsläger med två skiddagar. Priset för lägret inklusive liftkort skulle landa på runt 1000 kr. Om vi ser att det finns ett intresse så jobbar vi gärna vidare med detta.

Visa intresse genom att maila till Anton.ahlmark@fiskeback.com.

 

Allt gott,

Anton Ahlmark
Pastor med barn- och ungdomsinriktning

Hannah Aspenes
Ungdomsledare

Equmeniastyrelsen

Personalteamet i Equmeniakyrkan Fiskebäck

Categories: Okategoriserade