Handlingshjälpen

Tillhör du en riskgrupp och vill ha hjälp med att handla eller vill du sträcka ut en hjälpande hand och hjälpa din nästa genom att handla?

Equmeniakyrkan Fiskebäck tillsammans med Fiskebäckskyrkan och ICA Nära Fiskebäck har startat ett projekt för att kunna hjälpa riskgrupper att handla lokalt. Volontärer från de två församlingarna jobbar tillsammans med ICA för att underlätta för riskgrupperna. Dessutom stöttar vi ekonomiskt genom detta arbete Solrosens arbete som bedrivs genom Räddningsmissionen.

Vi finns på plats tisdagar 10:00-12:00 samt torsdagar 17:00-18:30 vill du se vilka tider vi behöver fler volontärer så hittar du ett Schema Handlingshjälpen!

  • Tillhör du en av riskgrupperna och har frågor eller vill ha hjälp med att handla så är du välkommen att ringa till Tommy Larsson 0767-955700. Har du möjlighet att hjälpa till att handla för andra så är du välkommen att skicka ett mail till: ekonomi@fiskeback.com

Categories: Okategoriserade