Barnkyrkans vandring

Påskvandring med Barnkyrkan

På söndag kl 10.00 (Obs tiden) flyttar Barnkyrkan utomhus och inbjuder alla barn med familjer till en påskvandring. Starten sker vid kyrkans stora ingång och man går i mindre grupper allt eftersom man kommer till kyrkan. Vandringen (även möjlig med barnvagn) tar max 30 minuter och längs vägen blir det stationer med både sånger, böner, insamling, födelsedagsfirande och påskens berättelse. Efter avslutad vandring kan man gå hem igen för att via Facebook eller Youtube ta del av gudstjänsten som livesänds med start kl 11.00.

De följande söndagarna kommer Barnkyrkans vandringar att fortsätta på samma sätt, fast med någon annan av bibelns berättelser i fokus. Detta är ett försök att hitta en form för att erbjuda barnen att ta del av det vi vill förmedla genom Barnkyrkan på söndagarna. Att det sker utomhus och i form av vandring i mindre grupper är ett sätt att minimera smittrisken. Detta upplägg är väderberoende vilket gör att det ställs in vid dåligt väder=regn. Vi kommer att meddela detta via vårt Instagramkonto och vår hemsida.

Övriga gånger behöver man klä sig efter väder.

Hoppas vi ses på söndag!

Har du frågor så kontakta:

Peter Baric
Pastor Equmeniakyrkan Fiskebäck
peter.baric@fiskeback.com
0734-290493

Categories: Okategoriserade