Alpha – Intro-kurs i kristen tro

Vem var Jesus?
Vad står kristen tro för?
Har Bibeln något att säga oss i dag?

Det är frågor som vi samtalar om i våra Alpha-kurser. Alpha är en grundkurs i kristen tro och riktar sig speciellt till dig som är intresserad av att veta mer om vad Bibeln lär och kyrkan står för.

Alpha startar 25 januari och vi träffas under 8 torsdagar i Fiskebäcks missionskyrka, Citrusgatan 16, klockan 18.30–20.30. Vi välkomnar nya deltagare under de tre första träffarna. Därefter föreslår vi att du står över till nästa termin.

Kvällen börjar med att vi äter soppa tillsammans. Därefter får vi lyssna till ett föredrag om kvällens tema. Sedan dricker vi en kopp kaffe eller te och delar upp oss i samtalsgrupper. Där samtalar vi om det vi lyssnat till, eller om det som känns aktuellt. I Alpha får alla frågor ställas. Ingen behöver ha en färdig tro för att få vara med. Tillsammans vill vi finna svaren på frågor som vi alla bär på.

Varmt välkommen till Alpha – och ta gärna med dig en vän!

Categories: Okategoriserade